Ceva nou

august 13th, 2011 de urecheatu007

A trecut deja o perioada destul de lunga de cand nu am mai actualizat continutul acestui site, tocmapentru ca tot timpul am avut altceva de facut. Recent insa, am ajuns la concluzia ca lipsa timpului nu este o scuza tocmai viabila, asa ca am luat decizia sa imi fac timp pentru a-l tine la zi.

Astfel, ce m-a tinut si ma tine ocupat atat de mult incat sa neglijez propriul site? De la sfarsitul lui 2010 am inceput lucrul la noua versiune a www.conectica.ro, versiune construita integral pe o platforma noua. Cand scriu platforma noua, chiar asa si este, o platforma de ecommerce dezvoltata integral pentru ei, bazata pe un framework care de circa un an a devenit preferatul meu, Yii Framework. Pana acum situl vechi ruleaza deja cu un admin nou si speram ca la inceputul lui septembrie sa dam drumul si la partea de frontend pe noua platforma.

Despre framework-uri PHP si Yii in special cred ca voi scrie in curand o serie de articole, si cu beneficiile lor si cu limitarile impuse de fiecare in parte, asa cum le vad eu.

Voi reveni cu alte noutati in curand.

Reclama

Lasă un răspuns

Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.