Despre Noi

Flexi Design este numele sub care eu, Cosmin Hutanu imi ofer serviciile de web design si proiectare/programare situri. Desi am experienta acumulata de peste 8 ani, abia de curand m-am decis ca e timpul si cazul sa-mi ofer serviciile ca si freelancer.

Daca aveti nevoie de un site personal, de prezentare pentru firma, magazin online etc., nu ezitati sa  folositi formularul de contact .

Tehnologiile preferate de mine sunt CSS  si XHTML, cu back-end PHP si mySQL, si ceva JQuery unde e nevoie. Trebuie sa precizez ca am spus corect JQuery si nu Javascript, pentru ca nu l-am invatat niciodata. Nu am fost niciodata fan al siturilor pline de Javascript care cam au tendinta sa consume resurse mult mai multe decat e nevoie pentru niste efecte de care toti ne-am putea lipsi.
Cred cu tarie ca fiecare tehnologie isi are locul si rolul ei si ca ce e prea mult strica.

Cred ca ar fi cazul sa va spun ca „specialitatea” mea sunt in general siturile de ecommerce, pentru ca am dezvoltat pana acum mai multe magazine online si cunosc cam toate principalele platforme folosite in mod curent, desi prefer Magento, Prestashop, si unele derivate  din batranul Oscommerce.

De exemplu Coolbaby.ro (prima versiune) a fost dezvoltat folosind Prestashop, si a avut la un moment dat si versiune in Magento, CS-Cart (un engine platit destul de performant) si chiar in OpenFreeway. Coolbaby V2 este in lucru si va fi bazat pe un alt engine (dezvoltat mai mult sau mai putin de mine), engine care este acum intr-un stadiu aproape beta. Inca nu am decis daca va fi facut disponibil sub licenta opensource.